Disclaimer

De informatie op deze website(s) wordt beschikbaar gesteld door Tafeltennisvereniging Drachten. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en Tafeltennisvereniging Drachten is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie. Het is mogelijk dat via de internetsite(s) van Tafeltennisvereniging Drachten toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Tafeltennisvereniging Drachten kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina’s.

Auteursrechten

Tafeltennisvereniging Drachten behoudt zich het auteursrecht van de op deze website(s) vermelde teksten, beeldmerken, logo’s en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is dan ook niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Tafeltennisvereniging Drachten. Via het contact-formulier kunt u contact opnemen voor nadere informatie over het gebruik van het materiaal.

 

Doel van de website

Tafeltennisvereniging Drachten heeft zich primair ten doel gesteld om websitebezoekers te informeren over haar activiteiten. Hoewel het werven van nieuwe leden niet tot het primaire doel behoort zullen er wel diverse pagina’s beschikbaar gesteld worden om eventuele nieuwe leden aan te trekken.

 

Privacy

Tafeltennisvereniging Drachten hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze website(s). De informatie over bezoeken aan deze website (bijvoorbeeld IP adressen) worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische en statistische verwerkingen en zal nooit worden gebruikt als middel om individuele personen te identificeren. Tijdens uw bezoek aan onze site wordt uw IP-adres NIET door ons opgeslagen. Ook worden er geen zgn. "Third-party Cookies" gebruikt. In onze privacy verklaring staat nog meer informatie hieromtrent.
 
Voor vragen over de website kunt u in contact treden met Tafeltennisvereniging Drachten via het contact-formulier.

 

Belangrijk om te weten!
De thuis-competitie begint voortaan om 19:45. De teams die kantinedienst hebben moeten bij Jaap de sleutel halen om 18:45

Let op:
4x gratis meespelen
 

 
gymzaal Gauke Boelensstraat 1, 9203 RJ Drachten (telefoon zaal: 06 - 27 23 50 92)   KvK: 40002436   copyright © tafeltennisvereniging Drachten