Uitleg over het synchroniseren van de agenda

Het is nu mogelijk om de TTVD agenda (of een gedeelte daarvan) te synchroniseren met een Google Calender of een Apple iCalendar.

Hier kun je jouw persoonlijke agenda samenstellen door de categorieën te selecteren die voor jou interessant zijn. Er wordt dan een URL gegenereerd die kunt importeren binnen je Google account of je Apple account.

Stel je eigen agenda samen

jeugd     jeugd1     jeugd2     jeugd3     jeugd4    
kampioenschappen     kantinedienst     senioren     senioren1     senioren2    
senioren3     senioren4     senioren5     senioren6     thuis    
toernooien     uit    


Gegenereerde URL:   http://ics.ttvd.nl/ Kopieer de URL naar het klembord

Als je niets hebt geselecteerd dan wordt de hele agenda meegenomen.

Hieronder een paar aanwijzingen om deze url te importeren.

Voor Google gaat dat ongeveer als volgt. Surf naar https://www.google.com/calendar, log in met je Google account en dan kun je vervolgens een agenda toevoegen zoals je hieronder in de afbeelding ziet. Meer help-informatie kun je HIER vinden.

google-calender-uitleg

Voor wat betreft Apple kan ik je niet zo goed helpen omdat ik zelf geen Apple producten gebruik. Maar het proces zou er ongeveer uitzien zoals hieronder is weergegeven. Meer informatie kun je HIER vinden.

apple-calender-uitleg

Belangrijk om te weten!
De thuis-competitie begint voortaan om 19:45. De teams die kantinedienst hebben moeten bij Jaap de sleutel halen om 18:45

Let op:
4x gratis meespelen
 

 
gymzaal Gauke Boelensstraat 1, 9203 RJ Drachten (telefoon zaal: 06 - 27 23 50 92)   KvK: 40002436   copyright © tafeltennisvereniging Drachten